Андрій Задворний – переможець другого сезону романтичного шоу "Холостячка", головною героїнею якої була Злата Огнєвіч.

Чоловікові не вдалося збудувати спільне майбутнє з усіма відомою виконавицею. Однак, як виявилося, з іншою дівчиною - все ж таки вийшло. Бо зараз Андрій поділився лише однією фотографією, яка все пояснює.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Знімок досить загадковий, зроблений десь в українських горах. Андрій з коханою зображений зі спини, попереду пагорби, теплі промені сонця. Чоловік дивиться кудись убік, обіймаючи дівчину. Тоді як вона не натякнула на свою зовнішність, залишившись лише силуетом у Задворного.

Андрій підписав знімок лише одним смайликом - серцем. Хтось припустив, що це може бути його дочка, але хлопець одразу ж спростував це, заявивши, що маля значно нижче зростанням.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram
Андрій Задворний. Фото: скриншот Instagram

"Сподіваюся, що ці стосунки виправдають наші очікування! Взаємною та щирою, любов вам!", "Це могли бути ми з тобою, але ти не у Волосянці", "Щоб усе було, бо хочеш ти. Щоб тебе любили та цінували", "Нехай поряд буде та, яка завжди буде за тебе, поряд з тобою і на твоїй стороні за будь-яких обставин", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "У мене вийшло...": Злата Огнєвіч закрилася в кімнаті, щоб вивчити свої здібності

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "Холостячки" Задворний замислився над виживанням доньки в школі: "Можу допомогти?"

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч заявила, що не припинить усміхатися, адже інакше "поїде дахом": "Маю право"