Легендарна радянська та російська співачка Алла Пугачова, яка дуже любила виступати в Україні, знайшла в собі сили зробити, схоже, найвідвертіше зізнання у своєму житті.

Виявилося, що Пугачова могла б мати другу дитину, але зробила аборт. У цьому страшному гріху співачка звинувачує себе досі. Народися цей малюк – зараз йому, напевно, було б майже стільки ж років, як і онукові співачки – Микиті Преснякову.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Тоді наприкінці 80-х кар'єра Алли Борисівни була на зльоті. І раптом – нездужання. Слова медиків тоді стали справжнім шоком для неї. Тодішній чоловік співачки - Євген Болдін - хотів дитину, але подружжя ухвалило рішення: доведеться зробити аборт.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

[quote author=""]"Це було нашою великою помилкою. Зараз я розумію: треба було народжувати, незважаючи ні на що! Але тоді була така ситуація... Нам здавалося це неможливим! Безліч закордонних гастролей, дуже жорсткий графік, це було просто нереально скасувати. І ми, виходить, поставили кар'єру вище сім'ї. Я не чинив тиску на Аллу, просто бачив, що зараз вона не готова до народження дитини. І не став перешкоджати її вирішенню", - каже Євген.

Алла Пугачова. Фото: PopCornNews.
Алла Пугачова. Фото: PopCornNews.
Алла Пугачова. Фото: PopCornNews.

Після аборту Пугачова на півроку впала в справжнісіньку депресію. Незабаром вона опинилася на межі життя та смерті. Почалося все з невинної пластичної операції, яку їй зробили у Швейцарії. Однак після приїзду до Росії, у зірки розвинулася важка форма інтоксикації. Лікарі буквально виборювали життя Алли Борисівни.

"Після моєї клінічної смерті на мене впали всі нещастя: апендицит, нагноєння швів після операції, пухлина в грудях…" , – згадувала пізніше співачка.

Через кілька років у Пугачової з'явилося пристрасне бажання знову стати матір'ю та виносити бажану дитину для нового чоловіка – Філіпа Кіркорова. Заради цього Алла Борисівна навіть пішла зі сцени, щоби лягти "на збереження".

Алла Пугачова, фото з Instagram
Алла Пугачова, фото з Instagram

Лежати доводилося за рекомендацією лікарів, тому що співачка була "в групі ризику": "Лежала я чотири з половиною місяці, задерши ноги, не рухаючись, ну і що? Дитина не утримується. Три-чотири місяці - і викидень, - зізнавалася Пугачова - Дуже шкода, але спроба народити виявилася невдалою: вагітність не збереглася. Тому є причини: моє здоров'я і те, що мені не 18 років..."

Останню спробу народити Пугачова зробила 1996 року. Тоді викидень стався вже на досить великому терміні. Потім убиті горем Алла та Філіп зрозуміли, що дитину в них уже ніколи не буде.

Близькі друзі Примадонни кажуть, що Пугачова хотіла, якщо в неї народиться хлопчик, назвати його Микитою. Її бажання не здійснилося. Трохи згодом це ім'я отримав син Крістіни Орбакайте. Тепер Алла Борисівна часто називає онука "синком".

Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео
Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео

Нагадаємо, що Максим Галкін показав, як змінилася Алла Пугачова протягом місяців життя в Ізраїлі.

Раніше ми повідомляли, що Орбакайте та Миколаїв стали ізгоями на росії через свої наряди: "Паскуди".