Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв істеричні напади пропагандиста Володимира Соловйова через візит Володимира Зеленського до США. Нову пародію він показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий має неймовірний талант піднімати настрій, адже здатний спародувати, напевно, будь-яку людину на цій планеті. Він регулярно висміює представників Кремля та інших сумнівних особистостей.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Великий спародіював відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова, а точніше, його істерику після того, як Володимир Зеленський побував у США, де поспілкувався з Джо Байденом та конгресменами, а повернувся в Україну з новим пакетом допомоги.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українці зазначили, що пародія вийшла дуже якісною, часом навіть невідмінною від оригіналу.

"Хотіла плюнути в екран, але вчасно помітила, що це наш геніальний Юрій Великий!", "Тужно навіть пародію дивитися", "Ой, ну це звичайно треш, як завжди. У такий нелегкий час трохи гумору не завадить, щоб не зійти з розуму", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий поспілкувався з "покусаним сальдо", здивувавши пікантними подробицями: "Жорсткий перекус".

Також наш портал інформував, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".