Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала свою версію танцю з серіалу, що наробив немало галасу. Яскравим роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна досить тісно спілкується із шанувальниками у соцмережі. Вона регулярно ділиться кадрами зі свого життя, зокрема показує свої захоплення та хобі, одним із яких є танці на пілоні. Зірка займається менше року, але за цей час вже досягла майстерності.

Анна Сагайдачна, фото: Instagram
Анна Сагайдачна, фото: Instagram

Так, цього разу Анна Сагайдачна вирішила з особливою користю провести останнє заняття у році, що минає, і здивувати українців екзотичною версією танцю з серіалу "Уенсдей", що наробив немало галасу. Вийшло дуже оригінально.

"Наше останнє екзотичне заняття цього року", – поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Анна Сагайдачна зізналася, що починала займатися даним видом танців без жодного досвіду, а тепер дивує навіть себе.

"За ці 8 місяців я, актриса, яка ніколи не мала жодного хореографічного чи гімнастичного досвіду, станцювала вже стільки різноманітних хореографій, що хана!", - зізналася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна солодкою "рогаткою" змусила чоловіків розім'яти шию: "Як качечки..."

Також наш портал інформував, Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".