Мама популярного молдавського виконавця Дана Балана, Людмила підкорила громадськість своїм неймовірним сяючим чином.

64-річна артистка розповіла про свою пісню, та про її автора. Пост з'явився на її сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно жінка ділиться особистими кадрами і просуває свою творчість.

Людмила Балан, instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila
Людмила Балан, instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila

На цей раз там з'явився ролик, на якому Людмила Балан постала в короткій сукні сріблястого кольору. Взуття вона спеціально підібрала такого ж кольору. Також, на відео вона співає свою нову композицію, яку написав відмінний товариш - Цезар Чуціума.

Цього дня, 24 грудня, він святкує свій день народження, з чим жінка його і вирішила привітати.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"Автор моєї нової пісні - Цезар Чуціум - святкує день народження! Який ти молодець, Цезар!!! Ви народжуєте музику на ходу!! З музикою ти рятуєш Кохання І зірки Всесвіту !!! ! З Днем Народження, дорогий композитор!!!" - йдеться у повідомленні під постом.

У коментарях під постом користувачі почали писати, що вони про це думають:

"З наступаючим Різдвом Вас прекрасна, Людмило. Тепла, любові і величезного здоров'я всій вашії родині."; "ludmilabalan_tantiludmila Чарівна, казкова фея. З добротою, любов'ю та теплом"...

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що для свого віку жінка виглядає чудово і продовжує носити короткі вбрання.

Нагадаємо, що мама Насті Каменських Лідія висловилася про зайву вагу дружини Потапа: "Її бажають мільйони чоловіків".

Раніше ми повідомляли, що мама Дана Балана показала правду про його стосунки з Тіною Кароль: "Втратив таку жінку, але...".