Настя Каменських засумувала під ялинкою, натякнувши про зміни, яких не оминути цієї зими.

Відома українська співачка, яку шанувальники підозрюють у вагітності, Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в Instagram пост про зміни, які відбулися всередині багатьох українців, та вони вже тепер приєдналися до більшої частини європейців, які святкують Різдво 25 грудня.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Зірка написала, що попри те, що такого настрою, як був торік та раніше неможливо створити через війну, некомфортні умови, а також через очікування єдиного свята — Перемоги, вона бажає українцям божого благословіння.

Настя Каменських. Фото: Іnstagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: Іnstagram.com/kamenskux/

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Знаю, що кожен українець зараз чекає тільки на Перемогу. Але також знаю, що кожен з нас та вся Україна на шляху до неймовірних змін. Сьогодні більшість українців відзначає Різдво разом з майже всім світом, бо ці зміни вже сталися всередині багатьох. — написала співачка.

У коментарях почали сперечатися про те, хто коли відзначає Різдво, але багато хто привітав співачку навзаєм:

"В Україні багато хто святкує саме 25, це вибір кожного і не бачу сенсу на цю тему комусь сперечатись, ніхто нікому не забороняє святкувати 7 січня", "Христос народився! Славімо його!", "І вас з Різдвом! Мира та злагоди!", - написали у коментарях.

Настя Каменських, коментарі. Фото: Іnstagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, коментарі. Фото: Іnstagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських припинила роздягатися і "воскресила" Жанну Фріске.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських зробила сюрприз і "втекла" до Лондона через одну людину.

Також "Знай.ua" інформував, Настя Каменських подивилася на себе "молодшу", згадавши радість.