Настя Каменських якось заявляла, що кожен із нас щодня сподівається на чудеса, на здійснення мрій та здійснення бажань.

Наразі виконавиця зізналася, що щиро вважає, що для приємних несподіванок та добрих справ завжди потрібно знайти місце. Тому вона і зробила сюрприз одній жінці та її підопічній Даші, яка протягом тривалого часу бореться із раком.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"З Юлією ми познайомилися під час онлайн-зустрічі, яку вона отримала у подарунок за найбільший донат у нашому благодійному розіграші. Під час розмови виявилося, що Юлія вже довгий час проживає в Лондоні, але регулярно допомагає дітям з України", - заявляє Настя Каменських.

Як виявилося, Юлія запросила в гості до себе цю дівчинку, оскільки вона любить книги про Гаррі Поттера, мріючи про те, щоб побувати у знакових місцях із фільмів. Настя вирішила, що не сидітиме осторонь і віддячить жінку за те, що вона робить. Тому співачка приїхала до Лондона, запросила їх у кафе та подарувала незабутні емоції.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Настя Каменських, фото: Знай.ua
Настя Каменських, фото: Знай.ua

"Неймовірний сюрприз", "У тебе в серці є стільки добра і чуйності!", "Уявляю, як же було приємно дівчинці", "Дуже пишаємось тобою, сонечко" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських подивилася на себе "молодше", згадавши радість : "Зараз усе змінилося"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських показала дитячі фото та перші кроки до зіркового життя : "Мрія стала реальністю"

Знай.ua писав, Настя Каменських "відібрала" у дітей ляльки через війну : "Не мріють"