Юна співачка українсько-болівійського походження Мішель Андраде, яка також є успішною телеведучою тревел-шоу "Орел і Решка", частенько радує свою численну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 500 тисяч людей.

Мішель Андраде показала черговий відеоролик зі свого яскравого концерту, на якому вона повністю віддавалася публіці та музиці. На короткому уривку вона співає свою нещодавно випущену ліричну пісню під назвою "Світло". Саме вона вразила її шанувальників своєю ніжністю та глибоким змістом.

Мішель Андраде, кадр із кліпу
Мішель Андраде, кадр із кліпу

"Відчуваю те що й ти. Запитай - я відповім. І гнів, і біль. Всередині. Пробачити і дихати", - процитировала Мишель свою композиции.

На сцені вона сексуально звивалася і добре комунікувала зі слухачам. Всі, напевно, були зачарована її красою і талантом.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто зазначити, що Андраде знялася у досить відвертому кліпі для пісні "Світло". Вона приміряла на себе комплект спокусливої ​​білизни з панчохами, а зйомка відбувалася на величезному ліжку в білому простирадлі.

Раніше ми писали про те, що дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво і спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова "

Як повідомляв Знай.ua, Мішель Андраде вразила гарячим виглядом у крихітній маєчці без білизни: "Смаглявий ангел"

Також портал Знай.ua писав, що Мішель Андраде похвалилася красунею-мамою: "Як сестричка"