Ірина Білик та Дмитро Коляденко перебували у цивільному шлюбі близько 4 років. Спочатку вони демонстрували публіці ідеальні стосунки.

Однак згодом Дмитро Коляденко почав ревнувати зіркову дружину. Шоумен навіть різав картини, викидав квіти від шанувальників та розбивав косметику. 2006 року вони розірвали стосунки з гучним скандалом.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко, скріншот: Youtube
Ірина Білик та Дмитро Коляденко, скріншот: Youtube

Багато хто вважав, що Дмитро – єдиний чоловік, який насправді любив билик і так і не зміг забути її. Але тут пара, яка показувала свою дружбу після розставання, приголомшила новою витівкою. Ірина опублікувала в соцмережах ролик із Праги. Там вона стоїть із букетом, який схожий на весільний, разом із... Дімою Коляденком. Наприкінці ролика співачка піднімає праву руку, демонструючи на безіменному пальці обручку, якої раніше в артистки не спостерігалося.

Ірина Білик та Діма Коляденко, кадр з відео
Ірина Білик та Діма Коляденко, кадр з відео

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У коментарі шанувальники розділилися на два табори: одні питали, як Коляденко виїхав з України, а другі вирішили, що пара знову разом через багато років.

"Ну, і як він виїхав?"Ю "Одне запитання: як він виїхав за кордон. призовного віку, у минулому танкіст. Алло комісари", "Він хоч і бахнутий, але з усіх чоловіків Білички тільки він її любив", "Старе кохання не іржавіє", "Завжди знала, що Коляденко завжди кохав Білик, що не кажи, а щире кохання в житті тільки один раз буває", "А кажуть, що двічі в одну річку не увійдеш", "Слава Богу вони разом", – пишуть українці.

@irina_bilyk

@Di Ko #merrychristmas #christmas #christmastiktok #irynabilyk #дмитроколяденко #іринабілик #jinglebells #jinglebellsrock #намтребаврекомендаціїпотрапити #хочуврекомендації🇺🇦❤️ #требаврек #хочуврекомендації #негайноврек #рекомендації🇺🇦 #рекомендації❤️❤️ #рек #рекомендаційний_тренд #recommendations #рекмендації #негайновтренди

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Нагадаємо, що Ірина Білик ледь не засліпила красою всю Іспанію поряд з Валевською: "Як же радісно".

Раніше ми повідомляли, що Діма Коляденко після розставання з Іриною Білик знайшов ту, яка змусила жити: "Ти моя. Доля звела...".