Популярна українська модель, співачка, волонтер та ведуча Youtube-каналу, вирішила побалувати своїх шанувальників пікантними відео у новій сукні, яка підкреслила її струнку спокусливу фігуру.

У Сторіс своєї сторінки в Instagram Даша Астаф'єва згадала, як працювала моделлю, похвалилася шикарною сукнею та спокусливою фігурою. Дівчина зняла невелике відео перед великим люстром, та погладила себе по всіх вигинах, любуючись собою.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скрін youtube

На моделі сукня чорного кольору на тонких бретельках з відкритою зоною декольте, яка підкреслює тонку талію дівчини. Даша погладила себе по сідницях, животику та грудях, та подякувала дівчатам, які подарували їй цю чудову сукню.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Для повноти образу дівчина одягла червоні туфлі на високих підборах. Даша має приголомшливий вигляд. Також вона додала чарівну мелодію, яка доповнила кадри.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Як же я вдячна дівчатам за цю неймовірну сукню! — написала Даша.

Даша продовжує розвивати свій Youtube-канал, у якому готує смачні страви разом з відомими особистостями та зірками. Останньою відвідувачкою шоу Астаф'євою стала Леся Нікітюк.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва провела таємний ритуал з відлякування небесної загрози - "Летіть туди, звідки запускають".

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва перестаралася з відвертістю вбрання та засвітила трохи зайвого, чоловіки оцінили.

Також "Знай.ua" інформував, Даша Астаф'єва вбрала ялинку і розплакалася, порівнявши дівчат зі жабою: "Така магія".