Анастасія Кумейко, під псевдо Dj NANA, яка була напарницею Даші Астаф'євої у гурті "NikitA", а після займалася тим, що обробляла музику, як діджей, похвалилася стрункою фігурою.

Анастасія розмістила на своїй сторінці в Instagram невелике відео у якому показує свою струнку фігуру та хвалиться, що стала набагато стрункішою.

Анастасія Кумейко. Фото: instagram.com/anastasia_domination/
Анастасія Кумейко. Фото: instagram.com/anastasia_domination/

57кг відбірного щастя. Проявіть приховані таланти та грайливо намотуйте локон брови на пальчик. Сьогодні дозволяється закохуватися у себе, — написала Анастасія у блозі.

Анастасія Кумейко. Фото: Instgaram
Анастасія Кумейко. Фото: Instgaram

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Дівчина зав'язала вузлом між грудей футболку, та підтягнула шортики, і почала витанцьовувати. Вона крутилася та хвалилася своєю фігурою та ідеальним тілом. У коментарях шанувальники були щиро здивовані таким шикарним виглядом своєї улюблениці.

Анастасія Кумейко. Фото: Instgaram
Анастасія Кумейко. Фото: Instgaram

Красуня дійсно виглядає приголомшливо, та їй є у кого закохуватися.

"Я звичайно вибачаюсь, а це взагалі законно так виглядати, Анастасія", "Є якась новорічна акція щоб отримати 57 кг відбірного щастя?", "Неймовірна", "Настя так не чесно ...у хід пішла важка артилерія", "Боже ну яка ти лапусик, які дані!ПЕРСІК!", "57 кг кайфу", - написали у коментарях шанувальнкик Анастасії.

Анастасія Кумейко, коментарі. Фото: Instgaramm
Анастасія Кумейко, коментарі. Фото: Instgaram

Нагадаємо, ми писали, що діджейка NANA взялася "за старе" - розкинула ніжки, що було замість спокусливої білизни: "За великі гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", ексNikitA Анастасія Кумейко натякнула на нове кохання в Італії: "Перевіряється ранковими поцілунками".

Також "Знай.ua" інформував, Dj NANA з ексгурту "NikitA" погладила себе просто посеред дворика в Італії: "Справжнє мистецтво".