Відома співачка Аліна Гросу показала дивовижні кадри з кліпу, який так і не наважилася випустити, бо його зняли ще до 24 лютого, до початку війни з росією.

Атмосферними фотографіями артистка поділилася з шанувальниками у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч людей. Вона позувала без яскравих сценічних образів, а на тлі домашня обстановка зі стінами, на яких були розвішані старі постери.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу
Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

Зйомки кліпу відбувалися у Києві, 19 лютого, коли вже багато українців готувалися до вторгнення росії та новини про початок війни розганялися зі швидкістю світла.

"Фотографії з останніх зйомок кліпу, якій, швидше за все, ніколи не вийде 🙄😔 хоч фотками поділюсь", - написала Гросу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фанати припустили, що Аліна не хоче показувати свою творчу роботу через те, що вона російською мовою, а зараз будь-яке нагадування про країну-агресора сприймається дуже гостро. Інші вважають, що у кліпі знімався Полянський, а зараз ходять чутки про їхній розрив.

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/
Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Варто зазначити, що вже багато часу у мережі обговорюють розставання Аліни Гросу та росіянина Романа Полянського, оскільки їхніх спільних фото давно не було і він повернувся до рідної країни. Сама співачка ніяк не коментує ситуацію, але часто натякає на те, що в неї розбите серце.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу у мініатюрному топі без білизни задумалася про сміливий експеримент: "Як школярка"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Гросу після втечі в США розкрила правду про суму, щоб там вижити: "Без машини ніяк"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу, яку розкритикували за виїзд із країни, в США одразу опинилася серед двох красенів: "Такі кльові хлопці"