Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча цього разу порушила тему про те, чи правильно у такий важкий для країни час дарувати близьким подарунки на новорічні свята. Вона сумнівається, може варто залишити подібні радості для зручнішого випадку.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Цей рік показав нам, що немає більшої цінності ніж життя, здоров’я, мир і найрідніші поруч", - написала Осадча.

Матеріальні цінності, як зазначила ведуча, вже не приносять українцям того захоплення, як це було до війни з росією, хоча коли їй дарують маленькі дрібнички, вона плаче від щастя.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На опублікованому фото Катерина позує із симпатичним букетом квітів, який їй якраз і подарували, зважаючи на все. Також вона не забула поцікавитись у фанатів, які ідеї для подарунків близьким вони вигадали.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємось на долю"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла скасувати Новий рік, але "одумалася" заради дітей: "Після обстрілів..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча попросила українців не "нити" у підсумках 2022 року: "Це не важливо..."