Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила неземною красою в ефектному білосніжному вбранні. Новий образ зірка продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має безліч талантів, які як магнітом привертають увагу українців. Зірка постійно підтримує зв'язок із шанувальниками та ділиться з ними яскравими кадрами з особистого життя та роботи.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

На цей раз Марта Адамчук зняла ефектний ролик, на якому продемонструвала новий образ. У кадрі актриса ефектно крокує в білосніжному платті, верхня частина якого зроблена в стилі жакета.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вбрання ідеально підкреслило стрункі ніжки зірки і справило враження на її шанувальників і навіть колег по сцені.

"Краса", "Ну просто вбивча краса", "Яка краса", "Дякую, Марта за такий чудовий та чарівний виступ на Різдво! Всупереч усьому! Бажаємо вам щастя, здоров'я, більше яскравих концертів та перемоги всім нам!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла про дивні моменти у житті: "Магія в чистому вигляді".