У Росії з артистами ситуація плачевна щодо тих, хто не побоявся і звинуватив державу в нападі на Україну.

Є ті, хто виїхав, незгодні з режимом. А є такі, як, наприклад, Пилип Кіркоров. Про нього згадаємо трохи згодом. Варто згадати про Ігоря Ніколаєва та Христину Орбакайте, які навіщось, на одному з шоу, вийшли на сцену у синьому та жовтому костюмах... що згодом було названо "провокацією на федеральному каналі".

Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео
Ніколаєв та Орбакайте. Фото: кадр з відео

Повертаємось до Пилипа Кіркорова. Ця людина і раніше викликала дуже багато питань, особливо останні 8 років. Зараз він разом з рештою трусів знявся в черговому новорічному шоу... але там сталося щось, чого ніхто не очікував. Хоча подібне з Кіркоровим мало статися досить давно.

"З Новим Роком! І він нам усім точно принесе удачу", - каже Сергій Лазарєв під бій курантів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сергій Лазарєв, фото: Instagram
Сергій Лазарєв, фото: Instagram

А під справу вступає Філіп Кіркоров, різко почавши кричати ... поки тримає кролика у себе в руці. Справа в тому, що тварина або злякалася, або їй не сподобався артист, як людина, але пухнастик почав какати на руку другові Ані Лорак.

Нагадаємо, Алла Пугачова зізналася, як зробила аборт і ледь не померла: "Апендицит, нагноєння, пухлина в грудях"

Як повідомляв "Знай.uа", Орбакайте та Миколаїв стали ізгоями на росії через свої наряди: "Паскуди"

Знай.uа писав, Алла Пугачова розплакалася через Пилипа Кіркорова, заміжжя довело: "Галкін ставиться, як до мами"