Популярна українська акторка, гумористка, волонтер та зірка розважальної програми "Дизель шоу", а також просто рудоволоса красуня Вікторія Булітко, яка нещодавно показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів, які вриваються до іншої країни зі зброєю в руках, продовжує дивувати армію фанатів.

Цього разу Вікторія вирішила підняти настрій усім своїм фанатам і прочинила двері у свої "буденні" подорожі Україною. Так, Вікторія Булітко виїхала з української столиці до Херсонської області, щоби там підняти настрій маленьким діткам.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories, які опублікувала у себе в Instagram Вікторія Булітко.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Вікторія також вирішила трохи пожартувати з приводу своєї поїздки до міста Херсона: "Дівчина: "Відвези мене до Парижа", жінка: "Відвези мене до Херсона"". Також Вікторія показала поїздку у вагоні купе з усією акторською компанією.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Романтік такий був уночі. Їдемо до діток Херсонщини", - розповіла Вікторія Булітко.

Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Stories Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

Ось тепер можна розглянути, що в купе зібралося багато її друзів і при тьмяному світлі друзі намагалися розповідати один одному цікаві історії.

Нагадаємо, Олена Філонова на день стала чарівницею заради маленьких українців та українок: "Не можна, язичок...".

Раніше повідомлялося, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Також, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".