Гітарист Андрій Яценко з гурту Green Grey створив колекцію NFT, в якій зібрав усі цінні речі з довоєнного життя.

У колекцію увійшли авторські права на пісню "Эмигрант", статуетку MTV Music Awards, першу гітару, Золотий диск Green Grey за платівку The Best і навіть квартиру в Києві. Про це музикант повідомив на сторінці в Facebook

Соліс Green Grey. Фото: Youtube
Соліс Green Grey. Фото: Youtube

Дизель з Green Grey каже, що в колекції NFT, яка з'явилася на торговому майданчику OpenSea, усі найдорожчі для нього речі, які уособлюють минуле довоєнне життя. Серед "експонатів" також перша гітара, Золотий диск GreenGrey за платівку The Best та безліч різних раритетів – кепка, концертний піджак, гітарний ремінь.

Музикант влаштував аукціон до свого дня народження та попросив замість подарунків зробити розголос.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Соліс Green Grey. Фото: Youtube
Соліс Green Grey. Фото: Youtube

Ви ж знаєте, я зараз служу в батальйоні "Мрія". І я хочу купити для батальйону найнеобхідніше. Також я розумію, що у людей, які підтримують Україну, вичерпуються можливості донатити, – пояснив Андрій Яценко.

Андрій продає реальні речі, а не цифрові копії, а переможець аукціону отримає їх на все життя. Гроші підуть на батальйон "Мрія" та інші соціальні проєкти.

Нагадаємо, ми писали, що є спеціальності які в армію розбирають, як гарячі пиріжки: які в попиті для мобілізації до ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" ріелтори Криму вже чекають на сезонний наплив українських туристів, а росіяни масово продають квартири.

Також "Знай.ua" інформував, не всі росіяни готові вмирати через амбіції путіна, але цифри в опитуванні неприємно дивують