Стало відомо про те, скільки насправді росіян готові загинути через амбіції путіна, і їхня кількість насправді дуже вражає. Гнилий народ.

Про це йдеться у Центрі протидії дезінформації.

Справа в тому, що диктатор путін сьогодні цинічно вважає, що його країна діє у правильному напрямку. Тобто для нього та його народу нормально нападати на чужу країну, обстрілювати її ракетами, а також вбивати мирних жителів. У Кремлі тероризм називають "захистом національних інтересів".

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Більше того, путін вважає, що 99,9% росіян на сьогоднішній день готові покласти все на користь Росії, навіть якщо це життя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Станом на сьогодні, за даними Центру протидії дезінформації, більшості росіян 2023 пропонує лише новий тягар. Країні тепер потрібно буде щонайменше 30 років для того, щоб вийти на довоєнний економічний рівень.

З досягнень у Росії за 10 місяців вже понад 102 тисяч ліквідованих мирних жителів, витрати на війну з бюджету близько 30%. Також, мільйони людей, які виїхали з країни, які не хочуть більше мати нічого спільного з Росією.

Було проведено соціальні опитування щодо реальної підтримки війни, а також загального настрою жителів країни терористки.

За даними Всеросійського центру вивчення громадської думки:

  • 69,6% росіян не мають новорічного настрою;
  • 62% визнали головним потрясінням року війну проти України.

«Неадекватна оцінка Путіним ситуації в Росії свідчить, що на тлі заяв про готовність до переговорів Кремль готує населення до продовження війни», кажуть у ЦПД.

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Нагадаємо, що диктатор путін назвав війну "війною", і отримав повістку до суду від депутата

Раніше повідомлялося, що росіяни спробують зіпсувати нам Різдво та Новий рік: названо дату наступного ракетного обстрілу .

Також росія готується до війни на своїй території, громадян уже попередили