Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі у серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла, що за час перебування в Німеччині стала мамою. Своїх "малюків" вона показала в сторіс в соцмережі instagram.

Дар'я Петрожицька у перші тижні повномасштабної війни виїхала до Німеччини, де зупинилася у свого нареченого. Зірка активно підтримує українців та спілкується з шанувальниками через соцмережі. На цей раз вона розповіла, як круто змінилося її життя за кордоном.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Так, Дар'я Петрожицька зізналася, що за місяці життя у Німеччині вона стала мамою. Щоправда, не в прямому, а в переносному значенні, адже замість дітей у її житті з'явилися два коти, яким вона присвячує весь вільний час.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Дуже хочеться показувати вам цікаве акторське життя, історії зі знімальних майданчиків, але тепер ця актриса перетворилася на маму двох котів і тому весь мій instagram про котів. Вже десь годину, а може дві я хочу встати щось поробити, але не можу Дар'я Петрожицька

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька записала "розпакування" на саму себе: "Червоний ніс, собача шерсть..."

Також наш портал інформував, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".

Крім того, ми писали, Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і що залишається за кадром: "Від токсикозу та..."