Відома українська співачка та переможниця "Євробачення-2004" Руслана Лижичко зворушила земляків надихаючим зверненням до Бога з подяками за те, що він береже Україну.

Руслана Лижичко записала відеоролик, у якому помолилася Всевишньому за весь український народ. Вона розсипалася в подяках за те, що він дає безліч сил для боротьби з великим злом та всіма викликами, які стоять перед нами.

Руслана Лижичко, фото: Instagram
Руслана Лижичко, фото: Instagram

"Господи! Всели, будь ласка, особливу благодать.Щоби ніщо нас не злякало. Ніщо нас не зупинило!Щоби ми сміло йшли вперед і виборювали Світло для себе і для всього світу! 🕊️" - написала Руслана.

Також вона попросила зарядити серця українців енергією, щоб вона зігрівала навіть у найтемніші часи і дарувала лише незгасне світло. Співачка впевнена, що дари Бога зможуть наділити людей силами триматися, посміхатися і жити далі, допомагаючи один одному у цій страшній війні, яку розв'язала росія.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Звернення Руслани знайшло відгук у багатьох українцях і в коментарях їй подякували за добрі слова.

Раніше ми писали про те, що зірка "Євробачення" Руслана нагадала, що після Майдану перемога завжди буде за українцями: "Є що захищати"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Євробачення" Руслана застосувала найпотужнішу "зброю" проти окупантів: "Людям вірять більше"

Також портал Знай.ua писав, що Руслана з "Євробачення" стала Сонцем у Литві заради всіх українців, навіть гіпс на нозі не завадив: "Боремося за світло"