Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару похвалилася своїм красенем і зізналася, що не підозрювала, що може так сильно кохати. Цим актриса поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару активно веде свою сторінку в соцмережі та періодично радує шанувальників новими фото як з роботи, так і з особистого життя. Цього разу зірка розповіла про приємну подію у своєму житті.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

Так, Ірина Сопонару поділилася, що потрапила на обкладинку журналу разом зі своїм пухнастим красенем - котом на прізвисько Мафін. Акторка зізналася, що обожнює чотирилапого друга і до його появи навіть не підозрювала, що може так сильно когось полюбити.

З появою Мафіна в моєму житті, наче святі хату перелетіли. Чесно. Він чудовий, солодкий ангел, я не думала, що можу любити так сильно) І я дуже йому вдячна, що він з‘явився в нашому житті Ірина Сопонару

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати захоплення та закидали зірку та кота компліментами.

"Який милий і солоденький у вас Мафін)) Іра дуже хороші фото і символічні)) З святами, що прийдуть з Мафіном. Хай буде мир над вашими головами))", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".