Відома українська актриса Ольга Сумська згадала, як була 16-річною студенткою та вперше спробувала зайнятися улюбленою справою. Спогадами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Сумська зіграла безліч ролей та підкорила серця мільйонів українців. Вона активно спілкується з шанувальниками та регулярно радує кадрами з життя.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Цього разу Ольга Сумська згадала студентські роки та як уперше ступила на знімальний майданчик. Актриса зізналася, що тоді вона вперше відчула магію кіно та додала, що сподівається на подальший розвиток української кіноіндустрії та нові ролі.

Коли 16-річною студенткою-першокурсницею театрального вперше вийшла на знімальний майданчик, одразу відчула справжню магію... Сподіваюся, ще будуть ролі та цікаві проєкти... Це щастя для актора! Ольга Сумська

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Цікаво було б побачити фото коли Ви були 16-річною студенткою", "Вітаю, пані Олечко!!! Вірю, що ще не раз включу телевізор і дивитимуся нове українське кіно з Вами в головній ролі! Так і буде", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ольга Сумська показала малюка, який живе на вокзалі, зі шрамом на шиї: "Просять забрати".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу розповіла, яка її творчість ніколи не побачить світ, а українці розгадали причину: "Вони вже не разом".

Крім того, ми писали, Наталія Валевська покрасувалася біля новорічної ялинки і нагадала, що окупантам ніколи не відібрати: "Усередині кожного з нас".