Популярна українська телеведуча, блогерка, модель, зірка шоу "Ревізор", а також ще й справжній волонтер Олена Філонова, яка нещодавно їздила до дітей сирот в інтернат під Києвом, продовжує заряджати своїх шанувальників позитивними емоціями. Цього разу Філонова показала, як треба прокидатися, щоб увесь день був гарним із самого його старту.

Зірка показала, як вона прокинулась у себе в ліжку, і хто на неї чекав поруч. Багато шанувальників можуть не відразу повірити, але телеведуча має собачку.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олени Філонової у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

У першій історії можна побачити, що зірка прокинулася у себе в білосніжному великому двоспальному ліжку, де може поміститися навіть більше двох людей, і солодко потягується. Далі можна спостерігати кілька хвилин, як Олена Філонова проводить свій ритуал підйому. І лише через динамік можна почути її ніжний звук, що його видають жінки вранці.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Далі можна увити справжній сюрприз, який Олена Філонова дуже рідко показує – це її білий песик породи померанський шпіц. Ось, що заявила собачці Олена Філонова: "І що, а хто це? Мій зайчик, привіт, ти мій солодкий. Так, так, так, воу, воу, воу".

Нагадаємо, "Зла баба прокинулася...": ночами Олена Філонова підглядає у вікна, потрібна ревізія.

Раніше повідомлялося, Олена Філонова на день стала чарівницею заради маленьких українців та українок: "Не можна, язичок...".

Також, "Всім болячкам...": чарівний "Ревізор" Олена Філонова потрапила до лікарні, стає страшно.