30 грудня 2022 року українці побачать восьмий епізод 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" із Алексом Топольським у головній ролі.

У минулому випуску проект залишила Вікторія Варлей, розкривши правду про те, що спричинило відхід. За нею зі скандальними подробицями виступила Аліна Єршова, яка пішла з "Холостяка" за власним бажанням, а не так, як нам це показало СТБ. Слідом висловилася і Юля ("Медуза")... теж заявивши про те, що режисери та монтажери все дуже перекручують.

Аліна, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Аліна, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Дівчина розповіла про свої відчуття на зйомках, поки вона перед Алексом Топольським була лише у трусиках. По-перше, вийшло так... що СТБ просто відхилили її варіант побачення з керамікою та затвердили неонову фотосесію, бо у СТБ побачили гарну нагоду показати її молоде, підтягнуте тіло. Більше того, на екрані всім показували, що саме Юля ініціатор поцілунків та близькості... і її навіть підштовхували до цього (психолог, зокрема). Але саме Алекс цілував її першим.

А ще він її чіпав абсолютно з усіх боків. Цього, звичайно, нікому не показали і не покажуть.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Плату за світло нараховуватимуть по-новому Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Ну і родзинка на торті, мої слова "Алекс, давай вже зробимо ці фото і підемо" були реакцією на чергову надтактильність. І все б супер, якби я була переконана, що це мій чоловік, якому я довіряю і ми тільки вдвох, і це наша історія. Так що все це змушувало мене бентежитися і почуватися не комфортно в кімнаті, де 7+ чоловік і в перспективі це побачить вся країна...", - пише Юля.

Марина "Медуза", скріншот: Instagram
Марина "Медуза", скріншот: Instagram

Марина "Медуза", скріншот: Instagram
Марина "Медуза", скріншот: Instagram

Нагадаємо, Аліна Єршова зізналася, як у "Холостяку-12" перетворили те, як вона покинула проект: "Вам не показали"

Як повідомляв "Знай.ua", постанова не лише на шоу "Холостяк"? Українці знайшли брехню у випусках із Златою Огнєвіч: жила з іншим чоловіком

Знай.uа писав, Алекс Топольський направив дівчат на істинний шлях, "Холостяк" заграє: "Я вибираю людей, сценарій, місце"