Популярна українська актриса, гумористка, ведуча та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирушила у небезпечну подорож та захопила шанувальників. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та ділиться з ними тим, що відбувається у її житті. Вона регулярно публікує нові фото та відео, а також підтримує моральний дух українців. Цього разу зірка вирушила у небезпечну подорож та поділилася відповідними кадрами.

Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/
Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/

Так, Вікторія Булітко вирушила до звільненого від російських окупантів Херсона разом із Колею Сергою та іншими артистами, щоб підтримати місцевих жителів. Враховуючи постійні обстріли міста загарбниками, така поїздка є досить небезпечною, втім, зірку це не злякало.

"Завітали до деокупованого міста. PS Zцикуни, поверніть Єнота!", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники захопилися сміливістю актриси.

"Віка молодець. Безстрашно. Херсон зараз дуже вразливий. Бережіть себе", "Кацапам не зламати справжніх херсонців, місто герой", "Ти найкраща", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Також наш портал інформував, Олена Філонова на день стала чарівницею заради маленьких українців та українок: "Не можна, язичок..."

Крім того, ми писали, А можна ще раз? Вікторія Булітко віддячила ніжним поцілунком таємничого незнайомця.