Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук засліпила красою у стильному вбранні та похвалилася здійсненням давньої мрії. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

До Марти Адамчук прикута увага тисяч шанувальників, яких вона підкорила своїми численними талантами. Зірка у свою чергу намагається підтримувати з ними контакт у соцмережах та регулярно радує новими фото чи відео з особистого життя та професійної діяльності.

Марта Адамчук, фото: Instagram
Марта Адамчук, фото: Instagram

На цей раз Марта Адамчук розповіла, що збулася її давня мрія – заспівати з оркестром. Зірка з'явилася на сцені у стильному вбранні та влаштувала справжню магію для шанувальників.

"Моя давня мрія реалізувалась вже вдруге. Співати з оркестром – справжня магія", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники не стримали захоплення, зокрема комплімент прилетів і від колеги актриси "Жіночого кварталу" Ірини Сопонару.

"Марта ти Діва", "Ти неймовірна, вітаю! Це так чарівно!", "Зірочка небесна", "Мартуся, моя дорога талановита дівчинка, люблю тебе, дякую за неймовірно приємні емоції", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуні з "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук зарядили українців новорічним позитивом: "Правильна енергія".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".