Популярна українська співачка, щаслива мама, волонтер та просто позитивна білявка Катя Бужинська, яка нещодавно показувала українцям круте рішення для новорічної ялинки без світла, продовжує активно радувати своїх відданих фанатів. Зірка повернулася до соціальних мереж, після тривалої паузи і схоже зрозуміла, що люблять бачити її віддані шанувальники.

Артистка дуже активна не лише на сцені, а й у соціальних мережах, чарівна блондинка частенько тішить людей свіжими кадрами з життя, тільки в Instagram у Каті понад 120 тисяч підписників.

Цього разу Катя стала навіть "подарунком", який шанувальники з радістю знайдуть під ялинкою. Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинській у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Не хочеться підбивати жодних підсумків. Рік був один із найгірших і найважчих для кожного українця. Переоцінка цінностей та розуміння, що життя - найважливіше, що у нас є. Слава Богу, що мала можливість дати благодійні концерти протягом року і попрацювати волонтером. Низький уклін усім неймовірним та щирим людям, які підтримували Україну та наш народ! Вірю, молюся за Перемогу та мирне небо.", — написала у себе на сторінці в Instagram Катя Бужинська.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У новій історії Каті Бужинської можна побачити неймовірну гарну ялинку, а також саму артистку, яка вирішила трохи попозувати на камеру. Тут зірку можна порівняти з "блискучим" подарунком, багато хто з її шанувальників хотів би знайти такий новорічний сюрприз.

Нагадаємо, "Фантастична гірлянда": Катя Бужинська знайшла спосіб прикрасити житло без світла, потрібен лише "кінський хвіст".

Раніше повідомлялося, Жан-Клод Ван Дамм разом із Катею Бужинською подарували українцям справжні сльози радості: жива легенда.

Також, Катя Бужинська розповіла, як жарти допомагають пережити втрату близької людини: "Рятує від глибокого розпачу".