Відома українська співачка Оля Полякова вирішила трохи розважити свою аудиторію і разом зі старшою дочкою дістали карти таро. Звичайно ж, без питань про Тіну Кароль обійтися не могло.

Разом із Машею жінка провела прямий ефір на сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Після чергової масованої ракетної атаки окупантами по всій країні артистка вирішила влаштувати трохи розважального контенту для слухачів і дістала карти таро.

З Машею Поляковою вони почали робити розклади з питань, які їм задають шанувальники у прямому ефірі. Там поцікавилися, чи вийде заміж Тіна Кароль у 2023 році. Оля одразу подякувала за відсутність запитань про Дана Балана.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Маша одразу почала розкладати карти, і результат трохи здивував. Випала імператриця, яка й охарактеризувала відому артистку.

"Весілля якогось не бачу, може буде якийсь чоловік. Можливо не один" - каже Маша Полякова. Крім того, випала навіть карта розбитого серця, що шокувало дівчат.

Тіна Кароль і Оля Полякова, фото з Instagram
Тіна Кароль і Оля Полякова, фото з Instagram

Ой, Тіна, вже час. Хоча, чого час. Якби вона хотіла, вона вже вийшла б заміж давно. А так, вона з розбитим серцем досі. Ну чому Тіна Кароль випадає ось такий, а я випадаю без трусів. Вона командуватиме чоловіком. Оля Полякова

У результаті дійшли висновку, що весілля не буде, але все в артистки буде в житті добре.

Нагадаємо, що Оля Полякова "постаріла", українці попросили чогось свіжого та згадали про Винника

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова відповіла на чутки про розлучення з чоловіком

Також, Оля Полякова дала помацати себе за попу, поки вона грає язиком перед хлопцем