Відома українська модель, співачка, волонтер і навіть блогер, яка днями згадала, з ким грілася у ліжку на початку війни, продовжує радувати своїх відданих шанувальників. Цього разу Даша Астаф'єва похвалилася пишними формами та так, що у чоловіків просто потекли слинки.

Справа в тому, що Даша Астаф'єва дуже любить піднімати настрій своїм шанувальникам і робить це різними способами, іноді може опублікувати відвертий знімок, а іноді просто запостить красиві види природи.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Астаф'євій у мережі Instagram.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

У новому відео, яке показала Даша, можна побачити ту саму модель, що позувала Playboy. Тут все чудово, від макіяжу та до ракурсу, який обирає фотограф. Зірка у зеленій сукні стояла на локації, прикрашеної в Різдвяному стилі. Ось такі "подарунки" старі шанувальники творчості Даші дуже люблять.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Також фанати Даші Астаф'євої поставили цьому відео безліч лайків, а ще люди залишають коментарі з компліментами. Ось, що пишуть люди: "Ніхиба собі", "Які великі очі", "Жінка - мрія", "Боже, яка красива Даша", "Це кохання". Сама ж Даша теж залишила коментар під відео, де написала: "От зараз би так, а не...".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Нагадаємо, Даша Астаф'єва згадала, з ким грілася в ліжку на початку війни: "Придумувала покарання".

Раніше повідомлялося, Даша Астаф'єва наодинці перед камерою погладила себе за спокусливими вигинами: "Як же я вдячна".

Також, "Летіть туди, звідки запускають": Даша Астаф'єва провела таємний ритуал з відлякування небесної загрози.