Відома українська телеведуча, блогерка, правозахисниця та активний волонтер Маша Єфросиніна, яка нещодавно приїхала додому до Києва з польської столиці, продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими кадрами та історіями з життя.

Цього разу найкраща подруга співачки Олі Полякової зізналася, що у неї з'явилися сили на заняття спортом у залі, проте не все так гладко. Справа в тому, що після довгої паузи завжди складно відновлювати свою фізичну форму, проте не варто забувати про м'язову пам'ять.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Єфросініної у мережі Instagram.

Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram
Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram

"З одного боку я радію, що вперше за 10 місяців відчула сили та бажання повернутися до занять. З іншого боку, сили відчула, але вони начебто збрехали", — заявила Маша Єфросініна, написавши це в новій. історії.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Можна помітити, що телеведуча одягла свій спортивний комплект, і навіть знайшла чисті шкарпетки, проте її немає кросівок або рукавичок.

Мабуть, Маша Єфросініна займалася кардіо, а не силовими тренуваннями. Зірка зробила селфі у велике дзеркало на всю стінку, і тут до неї прийшло натхнення, щоб написати публікацію про свої внутрішні сили та енергію.

Нагадаємо, Оля Полякова "постаріла", українці попросили чогось свіжого і згадали про Винника: "У нього ноги довгі?".

Раніше повідомлялося, "Така патріотична": Маша Полякова змусила маму забути про танці, настав час робити казку.

Також, "Така патріотична": Маша Полякова змусила маму забути про танці, настав час робити казку.