Відома українська артистка Alyona Alyona повернулася додому з туру і починає знову звикати до нинішніх реалій. Через російські атаки частковий блекаут продовжується, і доводиться вигадувати виходи з сотні проблемних ситуацій.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться багатьма яскравими моментами зі свого життя.

Цього разу приїхавши додому, їй потрібно було закинути терміново прання, проте проблеми почалися вже на першому етапі. Через слабку потужність електрики пральна машинка не могла впоратися з курточкою артистки.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Світло є, але його потужності не вистачає, як і напору води, щоб випрати мою брудну курточку. Там моя курточка. Будь ласка. Alyona Alyona

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Пізніше їй таки вдалося розпочати прання, але й тут почалися проблеми. Вона так голосно шуміла на весь будинок, що часом здавалося, що до зльоту залишаються лічені секунди. Шуміла вона явно дуже голосно, тому найімовірніше сусіди теж були налякані.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Ну, я не хочу їхати в Івано-Франківськ у брудній куртці. Тому що я потрапила під дощ, і в мене лишилися плями. Alyona Alyona

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

До речі, додому до рідного села вона приїхала не просто так. Про артистку почали знімати документальне кіно друзі з Європи. Почався процес ще у травні, і ось вони дісталися вже в Україну.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Нагадаємо, що кілька чоловіків мало не схопили Alyona Alyona в душі, шторка ледве врятувала

Раніше повідомлялося, що Alyona Alyona розповіла про тяжку хворобу, сльози та жалість до себе

Alyona Alyona вирішила через творчість достукатися до українців