Минулого року між нинішньою та колишньою дружиною Віктора Павліка розгорівся найсильніший конфлікт, у ході якого сторони, ймовірно, змогли досягти компромісів, але, як виявилося, лише на якийсь час.

Катерина Репяхова вирішила влаштувати справжню війну проти Лори Созаєвої, бо колись навіть демонструвала свої сльози в Stories, розповідаючи, як її не хоче підтримувати чоловік.

Репяхова та Павлік, фото з Instagram
Репяхова та Павлік, фото з Instagram

"Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо з ним разом. Я в цій війні одна!", - заявляла вона.

Але незабаром вона помирилася з Віктором Павліком, бо на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео, з'явилася обкладинка журналу з музикантом та їхнім малюком.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

"Вийшло дуже тепле, сімейне інтерв'ю", - пише Катерина.

На знімку малюк разом із Віктором усміхаються та обіймають одне одного на тлі новорічної ялинки.

"Такий милий малюк і чудовий тато!", "Дуже красиве фото", "Прекрасні фото!", "Дуже красиве фото!", "А які чудові знімки вийшли" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Віктор Павлік заспівав нову пісню, присвячену найріднішій людині: "Пробиваються квіти крізь уламки дня".

Раніше ми повідомляли, що дружина Віктора Павліка Репяхова показала, що буде коли яскравий торт і півторарічна дитина зустрінуться віч-на-віч .