Минулий тиждень на романтичному шоу "Холостяк"-12 з Алексом Топольским ледь не закінчився для Саші Мудрої пакуванням валіз і поверненням додому.

В дівчат був тиждень самоуправління, тому вони вигадували побачення для холостяка. І хоча побачення Мудрої дуже сподобалось Алексу, але після нього вона негативно висловилась в бік Саші Погорєлової, що поставило під сумнів почуття Топольского.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Але в 10 випуску проєкту на всіх учасниць чекає ще більше випробувань від самого Алекса. Якими б міцними та теплими не були стосунки пари, над спільним майбутнім завжди потрібно працювати. Саме тому новий тиждень на проєкті присвячений розвитку та роботі над прогалинами.

Григорій Решетник принесе дівчатам послання від Алекса – п’ять пунктів, яких, за відчуттями Холостяка, бракує у спілкуванні з учасницями. А саме: довіри, енергійності, пристрасті, романтики і серйозності намірів. Суперницям необхідно розподілити між собою ці поняття, аби визначити, у якому напрямку далі рухатись.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться В Україні планують запровадити графік погодинних відключень світла: термінова заява "Укренерго" Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Алекс Топольський та Юля "Медуза", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський та Юля "Медуза", фото: пресслужба СТБ

У кожної з них буде нагода особисто поспілкуватися з Холостяком на індивідуальному побаченні, пропрацювавши проблемні теми. Проте, якщо пункти, які обрали дівчата, різнитимуться з думкою головного героя, до зустрічі зможе приєднатися й та конкурентка, для якої обрана картка також виявилась близькою.

Чи співпаде бачення Алекса з вибором дівчат? Яким чином суперниці розподілять пункти? Та як пройдуть побачення на зближення? Не пропустіть!

Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Окрім цього, після пристрасного спілкування з Холостяком Марина напише йому зізнання, яке в подробицях перекаже суперницям Юля! Вперше за всі сезони – чим скінчиться найскандальніша церемонія троянд?

Нагадаємо, що Саша Мудра ледь не покинула шоу "Холостяк" через скандал з Погорєловою і розповіла правду: "Потрібно вгамувати таланти".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Варлей вилетіла у 9 випуску шоу "Холостяк" і вивалила правду про Топольського: "Третя йде за своїм бажанням".