Світлану Лободу якось опублікувала коротеньке відео, щоб показати, як вона намагається врятувати своїх доньок від наслідків війни... хоч на мить... за допомогою новорічних свят.

Наразі виконавиця заявила, що 2022 рік для України був справжнім випробуванням. Ця країна – наша Батьківщина. Ми як народ стали єдиними як ніколи. За словами Світлани, за останні 300+ днів вона побувала у дев'яти країнах та змогла зібрати близько 14 мільйонів гривень у ході благодійних концертів.

"А мій день народження цього року став особливим. Був ініційований збір на допомогу моєму рідному місту Ірпінь, і завдяки моїм шанувальникам та надійному будівельному партнеру ми закрили збір та реалізуємо відновлювальні роботи будинків", - заявила Світлана Лобода і в Telegram, і в Instagram.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

А потім додала, що сьогоднішні дні дали їй зрозуміти, що наш вибір "тут і зараз" визначає кожного українця. Ми стаємо сильнішими, допомагаючи один одному і підтримуючи.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

"Дякую, що вибрала бік світу", "Я вами пишаюся, дякую вам за все", "Ви така розумничка, ви робите чудові вчинки", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода розділила людей на мутантів, героїв та в'язнів через війну: "Рік зривав маски"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода показала, у що конвертувала зароблені на концертах гроші: "Плачу від щастя"

Знай.uа писав, Світлана Лобода продовжує слухати музику з росії: "Сиджу, вивчаю"