Відомий російський шоумен Максим Галкін розповів, яке доросле хобі вибрав собі його син Гаррі. Подробиці він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін любить проводити час зі своїми дітьми, коли не перебуває у концертних турах. Особливо він показує, як гуляє разом із сином Гаррі. На цей раз він показав, яке незвичайне хобі знайшов собі Галкін молодший.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Так, за словами Максима Галкіна, Гаррі дуже любить майструвати різні скульптури, чим часто займається вдома, використовуючи підручні засоби. Шоумен вирішив приємно порадувати сина і вирушив разом із ним у ковальську майстерню популярного коваля та художника.

Гаррі Галкін. Фото: скрин instagram
Гаррі Галкін. Фото: скрин instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гаррі цікавиться скульптурою, сам весь час щось робить будинки з підручних матеріалів. Він побував з Аллою на виставці чудового художника Андрія Куманіна. Сьогодні Андрій запросив Гаррі до своєї ковальської майстерні, де Гаррі зміг особисто взяти участь у створенні скульптури із заліза. Максим Галкін

За словами Максима Галкіна, Гаррі побув деякий час чорноробом і у всій красі відчув принади цього роду занять.

Нам було дуже важливо, щоб він знав, наскільки це складний, трудомісткий, але водночас надихаючий процес. І поки Ліза сьогодні займалася верховою їздою, Гаррі кував залізо Максим Галкін

Раніше портал Знай повідомляв, Алла Пугачова вирішила порахувати своїх чоловіків, Максим Галкін засумнівався: "Просто по ліжках тягали".

Також наш портал інформував, Алла Пугачова розплакалася через Філіпа Кіркорова, заміжжя довело: "Галкін ставиться, як до мами".

Крім того, ми писали, пластика чи клімат пішов на користь? Максим Галкін показав, як змінилася Алла Пугачова протягом місяців життя в Ізраїлі.