Відомий російський виконавець Сергій Лазарєв розкритикував пісню Потапа та Насті 10-річної давності. Він жахнувся від вульгарних каламбурів колег - Олі Бузовій також дісталося.

Справа в тому, що Сергій Лазарєв прийшов на шоу до Максима Галкіна, яке називається "Музикаліті". Він сидів з боку старшого покоління, а навпаки посадили представника "нової школи", репера Markul.

Це був особливий випуск, і гостям включали найкращі новорічні пісні останнього тисячоліття. Ось прийшла черга Потапа та Насті з композицією під назвою "Новий рік".

Музикаліті, фото: скріншот з відео
Музикаліті, фото: скріншот з відео

Прослухавши текст пісні "Новий рік", в якій звучав завуальований мат і вульгарні жарти, Сергій Лазарєв був шокований. Раніше він не чув цієї композиції.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Манда-манда-мандаринки. Від сосни, від сосни відірви голочку... Поважаю Потапа та Настю, знаю яку вони можуть робити музику. Це пряме днище! Так каламбурити - себе не поважати. І аранжування... Що це за продакшн такий? Вони-то класні хлопці самі по собі. А пісня з музики, і за словами, і виконання – чітка одиниця", - каже чоловік.

Сергій Лазарєв, фото: скріншот з відео
Сергій Лазарєв, фото: скріншот з відео

А ось 28-річний Markul вирішив поставити композиції на цілий бал більше, ніж Оле Бузовій та Dava з піснею "Мандаринка", де також був каламбур.

"Якби мені включили на Новий рік цей трек, я б на мандарини не зміг більше ніколи в житті дивитися. І просив би розбудити мене 2023-го", - різко заявив репер.

Markul, фото: скріншот з відео
Markul, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що друг Ані Лорак Сергій Лазарєв став "сильною жінкою", як Олена Зеленська: "колишня" Притули розтанула.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак повернулася до Москви і зацілувала прихвостня путіна Сергія Лазарєва: "Лорка, ти як качка".