Дженніфер Лопес змусила шанувальників затамувати дихання, коли вона повністю роздяглася догола для просування своєї нової лінії догляду за шкірою.

Але дехто розділився у коментарях до пікантної зйомки.

53-річна голлівудська зірка виглядала неймовірно, демонструючи свою підтягнуту фігуру, роздягнувшись для своєї лінії краси, міцно схрестивши обидві руки на грудях, щоб зберегти скромність і уникнути бана в Instagram.

Красуня дозволила своїм темним локонам спадати вниз по спині, щоб лоскотати її оголену талію в чудовому знімку, виглядаючи нестаріючим, як завжди, коли вона розділила волосся посередині, щоб показати свою гладку шкіру.

Джей Ло, фото: jlo/instagram
Джей Ло, фото: jlo/instagram

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В іншому пості Дженніфер не одягла нічого, крім пари крихітних білих трусиків, затягнутих високо на стегнах, і відповідного вкороченого топа, що повністю демонструє її талію і підтягнуті стегна.

У своєму акаунті JLo Beauty в Instagram Джен прагнула продемонструвати два своїх нових крему для тіла - сироватку для тіла Tighten + Tease Ultimate Body Serum і зволожуючий крем для тіла Smooth + Seduce.

Зірка розреготалася: "Ця сироватка і крем для тіла надають мені сяйва та впевненості у собі".

Вона додала про крем: "Цей крем дуже розкішний і настільки зволожуючий, що я використовую його двічі на день, щоб виявити любов до свого тіла".

Що стосується сироватки, Джен сказала: "Я використовую її щодня на ногах, руках, грудях та животі".

Багато фанатів кинулися в розділ коментарів, щоб похвалити приголомшливу зірку. Однак багатьох відвернули нещодавні звинувачення в тому, що Дженніфер "відібрала" чайові, залишені її чоловіком Беном Аффлеком двом працівникам сфери обслуговування.

Нагадаємо, що на весілля Дженніфер Лопес та Бена Аффлека прийшов гість із минулого Метт Деймон: "Ми харчувалися одержимістю".

Раніше ми повідомляли, що Дженніфер Лопес повністю роздяглася для пікантного шоу на самоті: Брітні Спірс вкусила?