Зірка "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна показала, як пілот-винищувач у костюмі "діда Мороза" випускає ракети по окупантах, передаючи вітання від усього українського народу.

Катя Нікітіна, зірка "Жіночого кварталу", танцівниця, жартівниця та з недавнього часу сівачка, показала, як український пілот випускає по росіянам реактивні ракети. При чому пілот одягнений у костюм діда мороза, а на фоні звучить пісенька "Джинг Белс" у виконанні неперевершеного Боббі Хелмса. Відео зірка розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Катя Нікітіна ще раніше привітала українців з новим роком, надягнувши "вушка" зайчика та розлігшись у ванній з пляшкою шампанського.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер дівчина приєдналась до "вітань" пілотів:

Пілоти-винищувачі Повітряних Сил теж ''привітали'' окупантів! Слава ЗСУ! СЛАВА УКРАЇНІ — написала Катя.

Пілот винищувача. Фото: Youtube
Пілот винищувача. Фото: Youtube

У коментарях на Катю чекала цілковита підтримка та втіха за наших пілотів.

"Найкращі", "Клас! Молодці! ", "Це прекрасно", "Супер", - написали в коментарях під привітанням.

Катя Нікітіна, коментарі. Фото: Instagram
Катя Нікітіна, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що зірка з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна грайливо висолопила язичок, вийшло не по-дитячому: "Відчуваю себе".

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" у приспущених штанях схопилася за горло.

Також "Знай.ua" інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" знайшла корисне заняття для українців, які залишилися без світла