Ефектна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна згадала дитинство та показала язика своїм шанувальникам, вийшло не оп дитячому.

Катя Нікітіна набирає популярності, на своїй сторінці Instgaram дівчина любить поспілкуватися з шанувальниками, показати чарівні кадри, та порозповідати про себе цікавих історій. Не так давно початківець, Катя вже має на своїй сторінці понад 70 тисяч шанувальників, кількість яких нестримно зростає.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Цього разу красуня наділа ванільно-рожеве худі та білі штани, та покрутилася перед камерою, висолопивши язика. У коментарях Катя зізналася, що на святого Миколая завжди почуває себе дитиною. А подарунок дарує сама собі під подушку, та щаслива відкриває його зранку.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Вітаю всіх зі святом!!! Я дуже люблю цей день!!! Просто це те саме СВЯТО, коли я відчуваю себе дитиною, скільки б років не було! Це як маленьке нагадування, що всі ми діти! І моя родина підтримує в мені це відчуття із року в рік - написала Катя.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Також вона подякувала всім своїм шанувальникам та порадила не втрачати дитину в собі.

Нагадаємо, ми писали, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" у приспущених штанях схопилася за горло.

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" подалася в співачки та вразила дебютом.

Також "Знай.ua" інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" знайшла корисне заняття для українців, які залишилися без світла.