В українському шоубізі, як то кажуть, з дощу та під ринву. Нещодавня танцівниця на жердині Катя Нікітіна, яка спокушала своїми шпагатами, вирішила стати ще й співачкою, та випустила свій власний трек.

"Жіночий квартал" у якому виступали переважно співачки випустив ще одну зірку у вільне плавання — Катя Нікітіна записала музичний трек, та відео для тікток, де використала всі свої попередні вміння. Відео дівчина розповсюдила у соціальних мережах.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Чекаю ваших відео під мій трек! вивчили вже слова? - запитала дівчина.

У відео Катя танцює запальний танець, інтенсивно рухаючись та ніжно обіймаючи та пестячи своє тіло. В якийсь момент вона хапається за горло і співає про те, щоб їй не забули подзвонити завтра.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

У коментарях натхненні шанувальники готові споглядати на таку заводну Катю на репіті. Та не приховуючи емоцій висловлюють їх під відео красуні.

"Звичайно вивчили, З першого прослуховування крутиться у голові", "Ай ми мали в кліп запалювати вдвох", "Плагіат з Клаві Кокі", "Треба труси вище наливати, а так все ок", "Вродлива дівчинка", - написали у коментарях.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" поскаржилася, що всі пускатимуть слини на її тіло у формі: "Люблю, щоб висіло"

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, що витворює за лаштунками разом із Сашою Машлятіною: "Свята справа".

Також "Знай.ua" інформував, пустотлива блондинка з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна втиснулася в крихітний халатик і показала кицьку: "Одразу видно".