Українська акторка та одна з найспортивніших учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна славиться своєю розтяжкою, гумором та соковитими формами. У Instagram на неї підписано близько 70 тисяч людей.

Катерина Нікітіна відносно нещодавно підписала свій перший професійний контракт із футбольним клубом "Кривбас". Він розрахований на рік і в клубі їй виплачують мінімальну зарплату, яку вона щомісяця жертвує на потреби ЗСУ.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Артистка завжди любила спорт, проте від деяких нюансів вона не в захваті, а саме - її не влаштовує футбольна форма, що занадто обтягує. Вона пояснила це тим, що вважає за краще носити вільні речі, бо так комфортніше.

"Не люблю в обтяжку, люблю, щоб все висіло", - сказала Нікітіна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Гумористка навіть показала, як виглядає її спортивна форма, щоб шанувальники розуміли, про що йдеться. Шорти вдало обтягли її п'яту точку.

Спортивна форма Нікітіної, скріншот з відео
Спортивна форма Нікітіної, скріншот з відео

Одиниці погодилися з тим, що головне, щоб у формі було зручно бігати та забивати голи, а більшість проголосували за те, щоб гарні форми дівчини було видно.

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/
Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Коментарі - instagram.com/nikitkinna/
Коментарі - instagram.com/nikitkinna/

Раніше ми писали про те, щоб білявка з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна енергійно пограла з кицькою ще й на камеру: "Для настрою"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала, що витворяє за лаштунками разом із Сашком Машлятиною: "Свята справа"

Також портал Знай.ua писав, що красуні з "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна та Еліна Мбані спокусливо пограли стегнами, пробуючи себе в танцях: "Крихітки"