Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських в одному відео зібрала найяскравіші спогади про події минулого 2022 року - і добрі, і погані.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

Є кадри із зруйнованими будинками, пожежами, які сталися внаслідок російських обстрілів, а також із заходів, де вона збирала гроші на допомогу землякам.

"2022 став для нас роком втрат, болю і сліз. 2022 став роком повного спустошення, але водночас, ми були вимушені показати свою внутрішню силу так, як ніколи раніше. Навіть в новорічну ніч Україна не знала спокою", - написала вона.

Популярні новини зараз
Українцям дозволять відкупитися від мобілізації – новий закон вже на підході Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів 21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами У червні на плечі українців ляже ще один платіж: кому і за що доведеться доплачувати
Показати ще

Тепер увесь світ знає про незламність України та її народу, як зазначила співачка. І нехай цей рік був наповнений сльозами та горем, вона впевнена, що добро обов'язково переможе пітьму, а плани та мрії українців ще здійсняться.

"Ми з вами пройшли великий шлях та навчилися цінувати кожну секунду життя. І я вірю, що новий 2023 рік стане по-справжньому особливим для України та всіх українців. Нехай він стане роком, який ввійде в історію та закарбується в пам’яті назавжди як рік нашої Перемоги", - додала Каменських.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських розвіяла чутки про розлучення з Потапом однією вечіркою: "Червона рута" та ніжності за всіх

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських, забувши про Потапа, в Лондоні притиснулася до одного з найбільших українських чоловіків: "Я вдячна"

Також портал Знай.ua писав, що Настю Каменських підозрюють у вагітності: співачка натякнула на зміни усередині