Арсен Мірзоян оригінально привітав українців із Новим роком. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним із найпопулярніших українських виконавців. Він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя у соціальних мережах. Іноді український співак спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

31 грудня 2021 року, коли багато українських знаменитостей вітали з Новим роком, Арсен Мірзоян також привітав зі святом на офіційній сторінці у соціальній мережі. Він опублікував фотографію з Антоніною Матвієнко в ялинковій іграшці.

"Без кохання не йдуть до мрій! Любіть і будьте коханими! З Новим роком! #арсенмірзоян #тоняматвієнко #love #happynewyear", - підписав він знімок.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фоловери активно почали коментувати цю посаду. Більшість із них привітала Мірзояна з приходом 2022 року у відповідь.

"Дякую!) І вашій родині багато кохання в новому році!) 🎄🥂🍾"; "Дякую за Вашу творчість, до якої у мене було щастя наблизитися у 2021-му 🎶 Щасливого 2022-го! 🎆"; "Красива пара❤️🔥🔥🔥", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян налякав заявою, українці сподіваються, що не про Матвієнка: "Пробач, я більше не ревную".

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко захотіла зігріти всіх, крім Арсена Мірзояна: "Так, зараз не весна".

Також стало відомо, що Арсен Мірзоян став кажаном без Тоні Матвієнко навколо Геракли: "Було, а тут ще ні".