Світлану Лободу якось заявляла, що 2022 рік для України був справжнім випробуванням - і це без перебільшення чиста правда, оскільки росія розпочала повномасштабне вторгнення, вбиваючи наших мирних громадян та знищуючи інфраструктуру.

Нині виконавиця притиснулася до новорічної ялинки, щоб попросити найголовніше... чого чекають усі українці. З цього бажання випливають решта, включаючи зупинка серця головного російського менеджера і відхід армії противника з усієї території нашої держави.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

"2023. Не підведи", - пише Світлана Лобода у публікації.

На знімку вона постала біля новорічного дерева, притискаючись до нього і руками, і головою... всім тілом, заплющивши очі. Світлана Лобода постала у шикарному костюмі, який складається з коротких шортів та піджака в клітку.
"Все було, є і буде Україна", "Чому Ви завжди говорите російською для своїх співвітчизників?", "Так, не підведи, тому що дуже вже хочеться, щоб воно здохло", "Все для камери, все для піару", "І лише адекватні пишуть так, як їм зручно", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода знайшла "родзинку" у святкуванні Дня Народження під час війни: "Дякую, що..."

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода потяглася до новорічної ялинки, показавши свою пружну попу в джинсах: "Намагаюсь"

Знай.ua писав, Світлана Лобода захопилася доктором Комаровським, порівнявши росіян з бактеріями: "Хліба і видовищ"