Черговий скандал через те, що росіяни не хочуть визнавати правди. Тепер вони вимагатимуть позбавити артиста Валерія Меладзе громадянства через "зраду".

Справа в тому, що чоловік виступив на новорічному корпоративі у Дубаї, де було багато представників із різних країн. У тому числі й українці завітали на це свято життя.

Там один із чоловіків вигукнув у розмові з Валерієм Меладзе "Слава Україні", а той прошепотів відповідь "Героям Слава". Все це було знято на відео, і стрімко розійшлося по мережі.

Валерій Меладзе, фото: StarHit
Валерій Меладзе, фото: StarHit

Звичайно ж, найущемленішими стали росіяни, які тепер закликають позбавити музиканта всіх звань і навіть громадянства. Вони вважають це повною зрадою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Першими висловилися депутат Державної Думи Сергій Миронов та член Ради Федерації Олена Афанасьєва. Вони вважають, що "справжній російський артист" не повинен так поводитися.

"Він сидить на двох стільцях, намагаючись "урвати" з усіх боків. Час би визначитися. Хоча, судячи з цієї поведінки, цей "артист" свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно і справедливо", - заявив Сергій Миронов.

Його колега і зовсім це назвала "скотністю" та "зрадою".

Предком Держдуми з питань сім'ї Ніна Останіна назвала його також зрадником і пообіцяла позбавити артиста всіх російських нагород.

Тим часом, політолог Армен Гаспарян захотів обмежитися лише штрафом, без позбавлення нагород.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва. Фото: скріншот youtube
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва. Фото: скріншот youtube

Типова реакція росіян, які не хочуть визнавати правду, яка давно всім очевидна.

Пізніше Валерій Меладзе все ж таки прокоментував цей інцидент, назвавши війну в Україні величезним горем:

"Люди, я хочу щоб Ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості і горя. Так сталося, що гаряче улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я НЕ МОЖУ І НЕ ХОЧУ НІКОГО НЕНАВИДІТИ, І НЕ НАМАГАЮСЯ КОМУ ДОГОДИТИ. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився, і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я готовий віддати всі сили".

Нагадаємо, що Валерій Меладзе "повернувся" після Нового року з Джанабаєвою з синцями під очима .

Раніше повідомлялося, що Валерій Меладзе, який просив зупинити війну, не відмовився від вечірок: 50 тисяч гонорару та бізнес-клас

Також, Валерій Меладзе йде з музики, щоб чистити воду – навіть брат Костя не зупинить