Оля Полякова – відома виконавиця, яка десь місяць тому закінчила свою участь на грузинському проекті "Танці зі зірками" з Максом Єжовим.

Зараз вона несподівано постала в образі ворожки, щоб розповісти представникам різних Знаків Зодіаку про те, що на них чекає протягом найближчих 3 місяців. Хоча основну роль у цьому відео виконувала її дочка Маша.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Почала Оля Полякова з Козерогів, бо сама вона народилася 17 січня. І їй було б цікаво дізнатися щось про свою долю. Окремо для чоловіків та жінок. Вона заявила, що для жінок щось може змінитися - на краще чи погано... невідомо. У чоловіків у стосунках, навпаки, проблеми вщухнуть і буде більше романтики.

Далі Оля з дочкою торкнулася Водоліїв. Вони відчують гармонію зі світом, відчують поступ у їхніх власних починаннях. Проте будуть проблеми із ментальним здоров'ям і, несподівано, багато інтиму.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

"Не забудьте наступного разу про Овнів сказати", "Ви знаходите сили та час, щоб принести трохи радості нам", "Нехай ваша дочка сама веде свої ефіри тому що ви її затьмарюєте своєю енергією", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Маша Полякова під наглядом мами прорвалася до Макса Барських: "У голові тумани..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розповіла про можливе заміжжя Тіни Кароль вже наступного року: "З розбитим серцем досі"

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла, як налаштовує дочку Машу на перший інтимний досвід: "Він мене вилизував до пояса"