Відома українська танцівниця та хореограф, зірковий суддя шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар продовжує радувати своїх численних шанувальників у соціальних мережах.
Цього разу Катерина показала в Instagram, як відпочивала з дітками в засніжених горах. Зірка написала, що залишила для Санти Клауса спеціального листа з побажанням єдиним для всіх українців.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Шукали з Настею Санта Клауса, щоб передати йому найголовніше бажання всіх українців! Спойлер: нам вдалося залишити в чарівних слідах для нього листа. — написала Катерина.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

На відео Катерина показала кадри подорожі з дітками, де щаслива родина пораділа снігу та поїздці на снігових скутерах.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Як вистачає розуму і совісті відпочивати , гуляти, коли в країні війна, ще й хизуватися цим інтернеті", "Яка краса! хочеться пухкого сніжку і щоб Санта здійснив наше спільне на всіх бажання", "Дуже файно приємно дивитися вдалого гарного настрою тобі", " Дякую, Катерино, за цю зимову казку", — написали українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Танців зі зірками" Катерина Кухар підказала, як правильно обирати друзів.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Танців з зірками" Катерина Кухар "віддала" в полон частину себе: "Раду".

Також "Знай.ua" інформував, Катерина Кухар підтвердила статус прізвища, приготувавши ідеальну дитячу пасту.