Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина вразила красою в коротенькій сукні, показавши, що втратив її колишній Олександр Еллерт. Відповідними фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина постійно спілкується з шанувальниками та радує їх новими фото чи відео як з особистого життя, так і з роботи. Цього разу зірка вразила серією кадрів із фотосесії.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Так, на знімках Ксенія Мішина постала у ефектній сукні чорного кольору з відкритими плечима. Вбрання максимально підкреслило ніжки зірки та її жіночність.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати захоплення і зазначили, що у такої жінки від залицяльників не повинно бути відбою.

"Ксенія, ви дуже красива та неймовірна актриса", "Мм) шикарна!)) Чому найшикарніші жінки країни не одружені?)) Це якось дивно. Чоловіки повинні на кожному кроці стояти і благати про шанс поспілкуватися)) або вони бояться яскравих красивих жінок!) Чоловіки, зізнавайтеся!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася у великому коханні, але не до чоловіка: "Скоро все зміниться".

Також наш портал інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зізналася, що стала мамою і показала "малюків": "Актриса перетворилася на..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "незамінна їжа...": Ксенія Мішина назвала українкам копійчані продукти, які допоможуть позбутися зайвої ваги.