Оля Полякова - відома виконавиця, яка зовсім недавно постала в образі ворожки, щоб розповісти представникам різних Знаків Зодіаку про їхнє найближче майбутнє, зі своєю дочкою Машею.

Наразі вона знову звернула увагу на проблему дітей у ході цієї повномасштабної війни, поділившись історією дівчинки Тетяни.

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

"В даний час я навіть не розумію, як я житиму далі. Коли я закінчу 11 клас, що робити? Мені нема до кого прийти поговорити, навіть не з ким поділитися, як пройшов мій день", - розповідає маленька українка.

Вона сирота... п'ять років тому померла її мама, рік тому батько. Тетяна опинилася в Туреччині з іншими дітьми, будучи евакуйованою у березні 2022 року. У неї з'явилася можливість навчатися нових знань, відкривати всесвіт, а також виконати своє давнє бажання - побачити море і побувати за кордоном.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тетяна, скріншот: Instagram
Тетяна, скріншот: Instagram

При цьому відсутність сім'ї не дає Тетяні почуватися впевненою. Їй просто не вистачає людей, які можуть підтримати, вислухати чи дати пораду. "Психологи, приєднуйтесь! Хто як може. Це ж наші діти, наше майбутнє. Бог у допомогу", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова викликала обурення українців виглядом свого укриття: "Незручний диван"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова нагадала з дочкою Машею багато інтиму на 3 місяці: "Знаходьте сили та час"

Знай.ua писав, Оля Полякова розповіла про можливе заміжжя Тіни Кароль вже наступного року: "З розбитим серцем досі"