Знаменита реперша Alyona Alyona прийняла важливе рішення та попрощалася з шанувальниками. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona повідомила шанувальникам, що вирішила на якийсь час піти з соцмереж і побути наодинці з собою, щоб ні на що не відволікаючись продовжувати творити і трохи насолодитися тишею і спокоєм. Зірка попрощалася з українцями та зазначила, що повернеться за кілька тижнів.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

На кілька тижнів я хочу видалити Інстаграм з телефону і не реагувати на повідомлення, не сидіти в директі, не проводити якісь години в Тік струмі, а просто створювати музику без соцмереж. Хотілося б, звичайно, влаштувати таке на кілька місяців, але це не варіант, оскільки я обрала життя артиста, що включає ведення блогу. Але іноді хочеться тиші та спокою Alyona Alyona

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Артистка додала, що подібні "відпустки" практикуватимуть кілька разів на рік, щоб дати собі перевести дух.

Я вирішила, що в рік братиму кілька пауз для себе. Можливо, на місяць для того, щоб перевести дух, відпочити від соцмереж, набратися нових сил і продовжувати вести діалог із передплатниками та слухачами Alyona Alyona

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona повернулася в Україну і зіткнулася з новими випробуваннями блекауту: сусіди налякані, а одяг все ще брудна.

Також наш портал інформував, Юлю Саніну з The Hardkiss несподівано запідозрили у вагітності: "Як ви замаскували".

Крім того, ми писали, MamaRika дісталася Атлантичного океану заради важливої ​​місії: "Фото в купальнику".